Anna joululle aikaa

Perinteisestä joulun lahjakierroksesta on vihdoin selvitty, joten on aika istua hetkeksi alas ja sihauttaa jääkylmä joulun värejä kantava Brooklyn East Ipa auki. 

Helpolla ei tänäkään vuonna päästy. Kolme eri kauppakeskusta, kymmeniä eri kauppoja, täpötäysiä parkkihalleja, yhteensä kymmenien minuuttien odottelu erinäisissä jonoissa, litroittain bensaa, kaksi reissua Citymarketiin sekä yksi Prismaan, 9 000 käveltyä askelta ja lähes kuusi ostoksilla kulutettua tuntia pelkästään tänään. Nyt se kuitenkin on ohi ja joulun vietto voi pikkuhiljaa alkaa. 

Stockmann lanseerasi tänä jouluna hienon Anna joululle aikaa -kampanjan, jonka tarkoituksena on helpottaa asiakkaiden jouluasiointia ja jättää enemmän aikaa yhteisiin hetkiin. Juuri nuo yhteiset hetket ovat se tärkein elementti, joka luo itselleni joulun tunnelman. Silti se tuntuu olevan äärimmäisen vaikea saavuttaa, sillä tästäkin joululomasta itselläni kului ensimmäiset kaksi päivää kaupoissa juoksemiseen ja joulun valmisteluun.

Tänä vuonna aikaa onneksi riittää, sillä monilla meistä on jopa viisi peräkkäistä vapaapäivää joulun osuessa sopivasti maanantaille. Aionkin viettää seuraavat kolme päivää rentoutuen, hyvästä seurasta nauttien ja kaiken muun unohtaen (ja 500 kilometriä autossa istuen). Suuri kunnioitus ja iso kiitos menee myös heille, jotka joutuvat uurastamaan joulun pyhät töissä, jotta yhteiskuntamme ei täysin lamaantuisi. 

Koitetaan muistaa, että joulu ei perustu pelkästään lahjojen saamiseen ja antamiseen, eikä joulun onnistuminen riipu joulupöydän antimien lukumäärästä. Levätään, rentoudutaan, unohdetaan stressi sekä nautitaan joulun tunnelmasta ja toistemme seurasta. Nyt aloitan oman rentoutumiseni, ensimmäisenä luvassa on NFL-viihdettä Philadelphia Eagles – Houston Texans -ottelun muodossa. Mukavaa joulua! ♥

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: