Kaikkien aikojen kesä

23-vuotias, pankissa työskentelevä, urheilun suurkuluttaja, vegaani, matkustajakoneen lentämisestä haaveileva, taloudesta ja erityisesti sijoittamisesta kiinnostunut, tietokirjallisuutta ahmiva ja maailman parhaan tyttöystävän omaava nuori mies. Ei ehkä se kaikkein perinteisin yhdistelmä. Enkä vielä vuosi sitten olisi voinut kuvitellakaan, että tällä hetkellä olisin puoliakaan noista.

Tähän kesään asti elämäni oli varsin tylsää ja tasapaksua suorittamista ilman sen kummempia tapahtumia tai saavutuksia. Oheinen twiittini oli kuitenkin pelottavan enteellinen ja lopputuloksena oli kaikkien aikojen kesä.

Liedon Säästöpankissa suoritettu työharjoittelu johti kesätöihin ja lopulta työsuhteen jatkumiseen myös kesän jälkeen. Opintopisteitä kertyi odotettua nopeammin, joten 5.6. alkaen olen voinut kutsua itseäni tradenomiksi, vaikka tarkoitus oli valmistua vasta jouluksi. Opinnäytetyön sain tehdä hyvän ystäväni kanssa aiheesta, joka on lähellä molempien sydäntä. (Jos sijoittaminen kiinnostaa, voit käydä vilkaisemassa työtämme täältä). Lisäksi auto vaihtui saksalaiseen laatuun, sillä saan nykyään ihailla maisemia BMW 320i:n ratissa. Taloudellisesti ajateltuna kyseinen auto on ollut huonoin investointini ikinä, mutta ainakin ajomukavuus on lisääntynyt koko rahan edestä.

Kesän unohtumattomin hetki kuitenkin tapahtui hieman juhannuksen jälkeen, kun monien onnekkaiden sattumusten jälkeen tapasin tulevan avopuolisoni. Tuosta hetkestä lähtien kaikki onkin ollut kuin suoraan elokuvista. Ja mikä parasta, 1.10. alkaen asumme virallisesti samassa osoitteessa uudenkarheassa, isolla lasitetulla parvekkeella, ja mikä tärkeintä, astianpesukoneella, varustetussa asunnossa. Hänen ansiostaan kokeilin myös jotain, mitä en uskonut ikinä tekeväni. Päätin kokeilla vegaaniruokavaliota ja tänään mittarissa on jo lähes kolme kuukautta ilman lihaa ja maitotuotteita. Keho ja mieli ainakin kiittävät, sillä olo on parempi ja terveempi kuin koskaan!

Enemmän saavutuksia, enemmän uusia asioita, enemmän onnellisia hetkiä, enemmän kokemuksia, enemmän rahaa, enemmän liikuntaa, enemmän terveellisiä elämäntapoja, enemmän uusia huikeita ystäviä, enemmän rakkautta ja enemmän hyvinvointia kuin koskaan aiemmin. Tahdoin enemmän, sain enemmän. Kaikkien aikojen kesä.

Tämä blogi on minulle jälleen yksi askel tuntemattomaan ja tarkoitettu lähinnä omaksi ilokseni. En kuitenkaan laita pahakseni, jos joku muukin tätä eksyy lukemaan. Tulen jatkossa käsittelemään erityisesti itseäni kiinnostavia ja itselleni tärkeitä aiheita, kuten sijoittamista, taloutta, urheilua ja kirjoja. Toivottavasti edessä on kaikkien aikojen syksy!