Täydellinen puoliso

Rakkaus. Harva ihminen saa minut kirjoittamaan tästä aiheesta julkisesti. Mutta tämä tyttö saa. Noin vuosi sitten minulle tapahtui jotain, mitä en unohda koskaan. Unettomasta yöstä huolimatta maanantaikin tuntui onnenpäivältä ja työkaverit saivat ihmetellä, että mikäs poikaa niin kovasti hymyilyttää.

On vaikea kuvitella, että olisin tässä missä olen nyt, jos en olisi tavannut Alinaa. Hän on ollut tukeni ja suurin motivaationi lähde. Alina on herättänyt minussa henkiin parhaat puoleni. Aiemmin pääni pursusi ideoita, joiden toteuttamisesta vain haaveilin. Ideoita, joita en uskaltanut lähteä tekemään todeksi. Enää en haaveile, vaan teen, kiitos Alinan. Ilman hänen kannustustaan haaveet olisivat vieläkin vain kaukaisia unelmia.

On vaikea kuvitella, että mikään voisi enää olla paremmin. Jo ensimmäisestä yhdessä vietetystä päivästä alkaen olin varma, että tässä se on. Kaikki vain loksahti paikoilleen. Tiesin, että hänen kanssa haluan viettää loppuelämäni. Kulunut vuosi on ollut elämäni nopein, mutta myös paras. Tuntuu, että olisin tuntenut Alinan aina, vaikka yhteistä matkaa onkin takana vasta pieni tovi.

Mikään ei tee minua onnellisemmaksi kuin se, että joka aamu silmät avatessani tuo kaunotar löytyy vierestäni. Hänen kanssaan saan olla täysin oma itseni. Ennen Alinaa minusta tuntui, että olin oman itseni vankina. En puhunut tunteistani, en uskaltanut toteuttaa haaveitani tai ideoitani. Vieläkään en maailman ekstrovertein ihminen välttämättä ole, mutta ainakin olen paljon enemmän se ihminen, mikä on syvällä sisimmissäni kaikki nämä vuodet piileskellyt.

Olemme yhdessä paljon enemmän kuin osiemme summa. Saamme toisemme motivoitua ylittämään itsemme kerrasta ja päivästä toiseen. Saamme yhdessä tehtyä huonoista päivistä hyviä ja käännettyä epäonnen onneksi. Tapahtui mitä tahansa, Alina on tukenani ja jaksaa uskoa minuun. Se on maailman helpottavin tunne. Vaikka kaikki menisi pieleen, tiedän, että suojaverkko ottaa minut vastaan ennen maahan putoamista.

Aivan pelkkää ruusuilla tanssimista ei meidänkään parisuhde ole, mutta kaikki Alinan elämääni tuoma onni ylittää pienien satunnaisten erimielisyyksien tuoman tuskan miljoonakertaisesti. Aina kun riitelemme, minusta tuntuu entistä vahvemmin siltä, että en voi menettää Alinaa. Alina ei vain ole korvattavissa. Ikinä.

Ei hätää Alina, en tee tuomasenbuskeja ja kosi sinua julkisesti tässä kirjoituksessa. Sen kuitenkin tiedän, että haluan kokea kanssasi kaikki elämämme ylä- ja alamäet. Nyt ja ikuisesti. Olet täydellinen puoliso! ♥

Tässä blogissa esitetyt mielipiteet ovat omiani, eivätkä edusta työnantajani Nordnetin kantaa.